Provala u prostorije zgrade branitelja


Noćas je nepoznati počinitelj ili više njih provalio/li u više prostorija u zgradi u kojoj obitavaju USPDR "Delta" Županja i druge braniteljske udruge, udruge građana i političke stranke u ulici Bana Josipa Jelačića 4 u Županji. Počinjena je samo veća materijalna šteta na inventaru (vrata, prozori) jer iz tih prostorija nije bilo vrijednosti koje bi mogle koristiti počinitelju/ima.

1 komentari  

Mimohod potpore

Članovi USPDR "Delta" Županja pridružili su se pripadnicima specijalnih postrojbi MUP RH iz svih krajeva lijepe naše u mimohodu potpore našim zatočenim prijateljima Željku Sačiću i pripadnicima ATJ Lučko.

0 komentari  

Podjela darova u prigodi Božića

Zahvaljujući županiji vukovarsko srijemskoj i Boži Galiću, županu vukovarsko srijemskom i ove godine upriličili smo podjelu darova u prigodi Božića za djecu naših članova koji su izmirili članske obveze (ove godine 150-ero djece). U prigodnom programu nastupile su članice Fit for Fun pod vodstvom gospođe Mirjane Župarić, tamburaški sastav "Druga mladost" iz udruge invalida rada grada Županja a glavna atrakcija za mališane bio je gospodin Andrija Lučić u ulozi Djeda Božićnjaka. Iskoristili smo prigodu i podijelili članske iskaznice koje su konačno izrađene. Prostor za održavanje ove predstave ustupili su nam članovi Multikulturnog centra grada Županja. Kako je vidljivo i dalje razvijamo uspješnu suradnju sa svim udrugama u gradu Županja te koristimo prigodu zahvaliti im i poželjeti sretan Božić i uspješnu Novu 2010. godinu uz obilje zdravlja i sreće kao i svim ljudima dobre volje a napose svim hrvatskim specijalcima ma gdje bili.

0 komentari  

U sjećanje


PAVKIĆ JOSIP
21.7.1974 - 22.12.1993

Obišli smo grobno mjesto, zapalili svijeću i pomolili se.







0 komentari  

POZIV NA PODJELU DAROVA


POZIVAJU SE ČLANOVI UDRUGE SA DJECOM (1996-2009 godište) U UTORAK 22.prosinca 2009. U 19 SATI U PROSTORIJE MULTIKULTURNOG CENTRA ŽUPANJA, Bana Josipa Jelačića 2 NA PODJELU DAROVA U PRIGODI BOŽIĆA. (molimo obavijestiti i druge koji ne prate našu web stranicu)

0 komentari  

Održan sastanak SO USPD Zagreb


U Zagrebu 18.prosinca 2009. godine održan je sastanak Središnjeg odobra Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata Zagreb.

0 komentari  

Uhićen Željko Sačić




Željko Sačić uhićen je danas u Zagrebu navodno zbog kaznenog djela spriječavanja dokazivanja.

Pogledajte što o tome pišu mediji u svojim internet izdanjima: Dnevnik.hr;Vecernji.hr; Jutarnji.hr; 24sata.hr; Javno.hr

" HVALA, HRVATSKA (Danke, Kroatien) "

0 komentari  

Sastanak sa županom vukovarsko-srijemskim Božom Galićem


U radnom posjetu kod Bože Galića župana vukovarsko-srijemskog bili su predstavnici naše USPDR "Delta" Županja, Franjo Škegro i Miroslav Raguž. U prenapučenom dnevnom rasporedu župan je našao vremena da nas primi i razgovara sa nama. Predstavili smo mu plan rada USPDR "Delta" Županja za 2010. godinu kao i projekt: "Da se ne zaborave: Zlatko Orkić i Jozo Ilijić " (izrada i postavljanje spomen obilježja na mjestu pogiblje na Velebitu i u Gračacu). Župan je kao i uvijek dosada dao punu potporu našim programima i obećao maksimalnu pomoć i financijsku potporu za naše projekte. Kao zahvala za svu dosad pruženu potporu i pomoć u radu udruge uručili smo skromni prigodni poklon (majicu, privjesak i zastavicu sa logom udruge i DVD sa prošlogodišnje podjele poklon paketića u prigodi Božića koje je darovala županija vukovarskosrijemska).

0 komentari  

FRANJO TUĐMAN
14.5.1922 - 10.12.1999

sjećanje na prvog hrvatskog predsjednika

0 komentari  

Potpora Mihajlu Miši Hrastovu



0 komentari