Krešo



  • Tijekom agresije na Hrvatsku bio je jedno vrijeme pripadnik Specijalne jedinice policije "Delta". Više saznajte, gdje je, što radi na slijedećem linku

0 komentari  

Iz županjskog lista prenosimo

0 komentari  


Predsjedništvo Udruge
Predsjednik
Svemir Vrsaljko

Ur.Br:1811584/03-PP- 01-251108/1

Predmet: Priopćenje za medije

Jeste li mislili ozbiljno građanine!

Ne nismo dvojili 90tih, a niti danas, neprimjerenim izjavama na Hrvatskome radiju u emisiji „S predsjednikom uz kavu“ te u prilogu HTV-ovog Dnevnika.

Svi mediji prenijeli su izjavu „predsjednika Mesića“ koju članovi Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata i svi veterani specijalne policije MUP-a RH ocjenjuju neprimjerenom, odnosno tražimo od građanina Mesića da se ispriča hrvatskoj javnosti, hrvatskim braniteljima, a ponajprije porodicma poginulih hrvatskih branitelja, poradi činjenice da ovakovim izjavama vrijeđa dignitet i dostojanstvo hrvatskih branitelja, kako živih tako i naših poginulih i umrlih suboraca.

Naša zamolba-poruka građaninu i predsjedniku Mesiću, „molimo Vas da nas hrvatske branitelje, izostavite od svojih komentara, nepotrebni su, cinični, a svakako neočekivani od hrvatskog čovjeka, koji poštuje žrtve u stvaranju države mladih i nevinih hrvatskih sinova i kćeri.“

Zar ste zbilja mislili uzeti posljednju počast hrvatskim braniteljima.

S poštovanjem.

Zagreb, 25. studenoga 2008.g.

Predsjednik USPD Zagreb

Svemir Vrsaljko

2 komentari  

Vukovar je lijepa naša, Vukovar je moja Hrvatska

Članovi Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata "Poskoci" Zadar, Udruge maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata hrvatske zajednice Herceg Bosne i Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata "Delta" Županja zajedno sa ostalima udrugama i građanima iz cijele Hrvatske u koloni sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine. (video) Po povratku iz Vukovara u Županju, na spomen obilježju poginulim braniteljima županjske posavine upalili su 50 lampiona u znak sjećanja na sve poginule branitelje. Skromnu okrijepu članovi Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata "Delta" Županja svojim gostima pružili su im u prostorijama Lovačkog doma LU "Gaj" Županja. Posebna zahvala LU "Gaj" Županja, gospodinu Nenadu Kračunu, gospodinu Đuri Pejaku i gospodinu Vinku Vučičeviću na organizaciji i prijamu.

2 komentari  

Vukovar je lijepa naša ...

Sastanak u ponedjeljak, 17.11. 2008. u 19 sati u Udruzi.
Dogovor oko odlaska u Vukovar i dočeka naših suboraca iz Zadra i Mostara.

1 komentari  

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.godine

Pogledajte link sa programom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine.
Zainteresirani za odlazak u Vukovar javite se u udruzi.

0 komentari  

Aktivnosti u mjesecu studenom

  • U petak, 7. studenog 2008. godine u 19 sati u službenim prostorijama udruge prošireni sastanak predsjedništva i članova USPDR "Delta" Županja.
  • Svrha sastanka je organizacija za predstojeća događanja tijekom mjeseca studenog i prosinca.
  • Obavijestite i pozovite i ostale članove koji ne prate ovu našu stranicu, da se odazovu sastanku.

0 komentari